Informatie groepslessen

Voor diverse doelgroepen organiseren wij activiteiten die afgestemd zijn op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Of je nu fanatiek bent, van gezelligheid houdt of voor de gezondheid beweegt, we hebben een passende groep voor jou! Bewegen in water is plezierig en geschikt voor iedereen. Bovendien is de kans op blessures minimaal.

Tarieven
Wil je onbeperkt en voordelig meedoen aan AquaJoggen, AquaRobic, HIIT en Zwemtraining? Koop dan een Aquasport kaart. Met deze kaart, die beschikbaar is voor periodes van 5, 12 of 26 weken kun je meedoen aan alle bovenstaande groepslessen. Ga naar de webshop om deze kaarten kopen.

Lesindeling
Wij delen onze groepslessen in op 3 niveau's qua intensiteit. Elke groepsles krijgt van ons een waardering in aantal sterren.

Groepslessen met 1 ster zjin licht intensief en geschikt voor revaliderende mensen, chronisch zieken, of wanneer je gewoon een rustige les wilt. Bij groepslessen met 1 ster, kun je denken aan AquaCare.

Groepslessen met 2 sterren zijn matig intensief. Hierbij ligt het tempo een stuk hoger, en wordt er meer van de deelnemer gevraagd. Een voorbeeld van een groepsles met 2 sterren is AquaJoggen.

Groepslessen met 3 sterren zijn de zwaarste lessen die wij hebben. Wil je echt fanatiek aan de bak, doe dan mee met deze groepslessen. HIIT en Zwemtraining zijn de lessen met 3 sterren.

AquaSportkaart
Onbeperkt deelnemen aan Aquajoggen, Aquarobiic, HIIT of de Zwemtraining? Ga dan voor een AquaSportkaart.
Je kunt kiezen voor een 5, 12 of 26 weken kaart. De tarieven vind je hier

Tickets
Via de webshop kun je online je tickets kopen voor de verschillende groepslessen. Hierdoor hoef je niet meer te wachten bij de receptie, maar kun je een tijdje voordat je les begint je ticket scannen bij het tourniquet in de entreehal en naar de kleedkamers!