Baby Peuter zwemmen

Elke week weer een speciaal moment voor jou en je kindje. Dat is baby-, peuter- en kleuterzwemmen.Heerlijk spetteren, spelen en zingen met andere kinderen. En wat is er fijner dan nieuwe dingen uitproberen in de veilige armen van je papa of mama? En dat je later steeds meer zelf kan!

Heerlijk warm 
De temperatuur van ons water is heerlijk warm. In het bad waar de allerkleinste kinderen zwemmen is het maar liefst 34 graden. Daar voelen de baby's zich heel lekker in. De wat oudere kinderen (vanaf anderhalf jaar ongeveer) maken de stap naar het doelgroepenbad, waar ze steeds meer zelf gaan proberen. Wat kan ik al alleen?
De oudste kinderen kunnen vaak al veel dingen zelfstandig uitvoeren en mogen dat laten zien in het wedstrijdbad.

Je vertrouwd voelen in het water 
De zwemlessen zijn erop gericht om je kindje een vertrouwd en prettig gevoel te geven in het water. Ze leren lekker te spelen, spetteren en genieten. Naarmate de kinderen ouder worden gaan ze steeds meer zelf proberen en aan het einde van het traject bezitten ze al veel basisvaardigheden die nodig zijn om te overleven in het zwembad. En dat is een prima voorbereiding om te leren zwemmen. Als je in de leeftijd van 3 tot 4 jaar het hele jaar hebt meegedaan aan de baby peuter lessen stroom je zonder wachttijd door naar de zwemles voor diploma A.

Kinderoppas 't Spetterhonk
Kom je met meerdere kinderen zwemmen tijdens de Baby-peuter zwemlessen? Maak dan gebruik van onze kinderoppas, 't Spetterhonk. Klik hier voor meer informatie.

Een keer proberen?
Wil je eerst eens proberen hoe het is, dan ben je altijd welkom om  een keer mee te doen. Stuur ons dan een mail via ouderenkind@deschaeck.nl zodat we je kunnen inplannen. Of kom een keer met je kleintje zwemmen tijdens het banen zwemmen, dan is er ruimte genoeg in het recreatiebad. Aankleedkussens liggen klaar in de badhal. 

 
Vragen? Neem contact met ons op!
Heb je nog vragen over onze Baby Peuterlessen? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

U heeft uw voornaam niet ingevuld
U heeft uw achternaam niet ingevuld
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
Uw bericht