Algemeen

Welkom bij zwembad De Schaeck, het warmste bad van de regio! En dat bedoelen we letterlijk, want het zwembadwater is nergens zo warm. Aangenaam om te zwemmen dus. Maar het warmste bad betekent voor ons veel meer. Ons personeel heet je bij binnenkomst al direct welkom en kent de vaste bezoekers bij naam. Wij doen er alles aan om alle bezoekers zich thuis te laten voelen. 

Wij hebben zowel een binnen- als een buitenbad. Onze accommodatie is gelegen aan de rand van Twello en is goed bereikbaar via de snelweg en provinciale wegen. Er is een parkeerterrein aanwezig, waar gratis geparkeerd kan worden. Onze vaste bezoekers komen niet alleen uit de Gemeente Voorst, maar bijvoorbeeld ook uit Deventer en Apeldoorn.

Jong & oud kunnen in het binnen- en buitenbad een actieve dag beleven. Met een minimale watertemperatuur van 30 graden is het in het binnenbad aangenaam warm. Ook is er een stoombad, whirlpool, stroomversnelling en een 35 meter lange glijbaan aanwezig. Het buitenbad heeft een 3-baans glijbaan, 2 duikplanken, een beachvolleybalveld en een grote zonneweide met een speeltuin en airtrampoline.

Zwembad de Schaeck heeft een eigen horecagelegenheid (de Schaeckelbar) waar vóór of juist na het zwemmen uitgebreide mogelijkheid tot eten en drinken is. In het hele gebouw is er een open Wi-Fi kanaal voor alle bezoekers.

Plattegrond getekend.jpg