Kosten lessen diploma A

Er zijn twee manieren om de zwemlessen te betalen.

1. Je koopt een lespakket voor diploma A en B. Hiervoor betaal je een vast bedrag ongeacht het aantal benodigde lessen.
2. Je betaalt per periode van 6 of 7 weken de lessen. Hierbij betaal je net zolang totdat je kind het gewenste diploma heeft.

1. Pakketprijs voor zwemlessen diploma A en B
Vooraf weten welk bedrag je kwijt bent aan de zwemlessen? Kies dan voor het AB-pakket. Voor een vaste prijs volgt je kind alle zwemlessen die nodig zijn om het A- en B-diploma te behalen, inclusief de kosten van het lespasje en het afzwemmen.

Het bedrag wordt in 12 termijnen geïncasseerd,wanneer jouw kind één keer in de week zwemles heeft. Zwemt jouw kind twee keer per week? Dan wordt het bedrag in zes maanden geincasseerd. Het is niet mogelijk om het totaalbedrag in 1 x te voldoen. 

AB-pakket 1 keer per week: € 1.173,-
AB-pakket 2 keer per week: € 1.173,-
AB-pakket zaterdag: € 1.296,-
AB-pakket zondag: € 1.671,-

2. Betalen per lesperiode
Je koopt het aantal lessen voor de start van iedere lesperiode. Een lesperiode duurt meestal 6 of 7 weken (afhankelijk van bijzondere / feestdagen en vakanties). Je koopt alleen de lessen die daadwerkelijk gegeven worden. Indien een les niet doorgaat vanwege bijvoorbeeld Pasen of Pinksteren dan koop je hiervoor dus ook geen lessen. 

De kosten per les zijn (2024):
Lessen doordeweeks 40 minuten: € 15,20
Lessen zaterdag: € 16,25

Jeugdfonds Sport
Voor een eventuele aanvulling van het zwemlesgeld via het Jeugdfonds Sport kunt je hier klikken.

Afmelden 
We verwachten jouw kind elke les. Zijn jullie een keer verhinderd? Geef dit dan door via Mijn De Schaeck. Een gemiste zwemles is voor eigen rekening.

Lespasje
Bij de 1e zwemles krijgen de kinderen een lespasje bij de receptie. Hiermee hebben de kinderen toegang tot de zwemles. Dit pasje moet voor iedere zwemles bij de receptie gescand worden. Scannen kan ook bij de tourniquets in de entreehal. Op vertoon van het pasje hebben kinderen van de zwemlessen ook gratis toegang tot het recreatief zwemmen.

Regeling vakanties/ziekte:
In de zomervakantie (regio Midden) en Kerstvakantie is er geen zwemles. Ook op feestdagen is er geen zwemles. In alle overige vakanties gaan de zwemlessen wel door. De kinderen worden op alle lesdagen verwacht.
Lessen die gemist worden door vakantie of ziekte zijn voor eigen rekening.

Is jouw kind langdurig (langer dan 2 opeenvolgende weken) ziek? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een vergoedingsregeling. Neem hiervoor contact op met de teamleider Zwemzaken via zwemlessen@deschaeck.nl