Inschrijven zwemlessen

Kinderen mag je inschrijven voor de zwemlessen wanneer zij 3,5 jaar oud zijn. Maak eerst een account aan in Mijn De Schaeck. Ga daarna akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van De Schaeck.

Wanneer het account is aangemaakt kun je inloggen Mijn De Schaeck. Log in met je opgegeven gegevens en ga naar 'Mijn cursussen'. Klik vervolgens op 'Nieuwe cursist/leerling' en kies daarna voor de 'A wachtlijst'. Vul daarna de gegevens in, kies voor A Wachtlijst en kies de voorkeursdag(en) en tijd(en).

Voor de inschrijving betaal je inschrijfkosten (CHECK JE WINKELMANDJE) . Wanneer deze voldaan zijn dan plaatsen we je kind op de wachtlijst. Bij de inschrijfkosten zit ook het lespasje van het kind inbegrepen. Deze krijg je wanneer het kind mag starten met zwemles.

Voorwaarden
Klik hier voor de voorwaarden voor de zwemlessen bij De Schaeck.

Is het wachten voorbij? Dan is jouw kind aan de beurt!
Je ontvangt van ons een oproep wanneer jouw kind bovenaan de wachtlijst staat en minimaal 4 jaar oud is. Bij de oproep ontvang je een mail met daarin alle informatie over de zwemlessen en de inlogcodes voor het leerlingvolgsysteem. Het kan zijn dat deze mail in de spambox terecht komt. Controleer deze dus ook altijd even.

Voorleesboekje
Nadat je je kind hebt ingeschreven, mag je bij onze receptie het informatieve en leuke voorleesboekje 'Sjaak gaat op zwemles' ophalen. Bij het voorleesboekje ontvang je ook 1 vrijkaartje voor recreatief zwemmen om alvast te oefenen. Zo leren jullie het zwembad alvast goed kennen.

website afbeelding cover.png

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw kind een plezierige en leerzame tijd heeft in ons bad en hopen jullie snel te zien!