Kom jij ook zwemmen deze zomer?

12 mei 2022

In de zomervakantie van de regio Midden (11 juli t/m 21 augustus) heeft zwembad De Schaeck veel ruimte om recreatief te zwemmen. In deze periode hanteren we een ander rooster. Je vindt de belangrijkste wijzigingen hieronder.

Recreatief zwemmen
Iedere doordeweekse dag kun je zwemmen in het binnenbad tussen 13.00 en 18.00 uur. Is het 23 graden of warmer? Dan is ook het buitenbad open. Het rooster van het binnenbad vind je via deze link. Wil je het rooster in PDF versie? Klik dan hier.

Zwemlessen
De zwemlessen voor het Zwem-ABC gaan gewoon door in de zomer. Deze lessen geven we in het achterste doelgroepenbad, waar we normaal gesproken lesgeven aan niveau 2 en 3. Kijkvoor meer infomatie op deze pagina. Heb je nog vragen over de zomerlessen? Stuur dan een e-mail naar zwemlessen@deschaeck.nl.

Groepslessen
In de zomerperiode worden sommige groepen samengevoegd. Kijk goed in het rooster wanneer welke lessen zijn.

Baby-peuterzwemmen
De standaard Baby-peuterlessen gaan deze zomer niet. Wel hebben we de Spetterspeeltuin deze zomer. Hier mogen de baby's, peuters en kleuters die normaal gesproken les bij ons hebben lekker komen spelen. Alle deelnemers hebben hierover een e-mail gehad met informatie. Heb je nog vragen over de Spetterspeeltuin? Stuur dan een e-mail naar ouderenkind@deschaeck.nl

Zomervakantievoordeelkaart
In de zomervakantie is er een leuke actie in de horeca. Deze kaart kost € 3,- en is te koop in de horeca. Hierbij krijg je een patatje met mayonaise, een ijsje én een lolly. Lekker voordelig dus!

Online tickets
Tickets voor de zomervakantie koop je in onze webshop. Deze tickets kun je laten scannen bij onze receptie, of je kunt gewoon zelf door de toegangspoort naar binnen. 

Zien wij jou snel bij het warmste bad van de regio?